TOBB Türkiye 100 Yarışması

• 29.06.2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda; TOBB öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere, "TOBB Türkiye 100" programı düzenlendiği bildirilmiştir.

TOBB Türkiye 100 Programı ile Türkiye'nin hızlı büyüyen şirketlerinin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekerek küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek başarı hikayelerinin ulusal ve uluslararası yazılı ve görsel basında yer almasını sağlayarak doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak hedeflenmektedir.

Satış gelirleri artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış gelirleri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır. 2022 yılında düzenlenecek olan TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2019  -  2021 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100 için son başvuru tarihi 30 Temmuz 2022 olup, başvuru şartları ve program ile ilgili detaylı bilgiye https://turkiye100.tobb.org.tr  internet adresinden ulaşılabilmektedir.

ilgili üyelerimize duyurulur.