Fas İhale Duyurusu

• 03.03.2022
TOBB'dan Odamıza gelen bilgilendirmede, Rabat Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Fas'ta madencilik faaliyetlerinden sorumlu kamu kurumu olan "Ulusal Hidrokarbonlar ve Madenler Ofisi" (L'Office National des Hydrocarbures et des Mines – ONHYM) tarafından, Ouarzazate bölgesinde bulunan Tafrent Altın Yatağının özel bir yatırımcıya devredilmesi için bir ön seçim ihalesi açıldığı belirtilmektedir.

Gelen bilgilendirmede; 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren söz konusu ihale ile ilgilenen yatırımcıların Ofis'e bir talep ileterek ihale teknik raporu ve özel gereksinimler defterini temin edebileceği, 7-13 Mart 2022 tarihleri arasında maden yatağına bir ziyaret yapılacağı, ihaleye teklif vermek isteyen adayların 08 Nisan 2022 günü saat 16:00'ya kadar tekliflerini sunabileceği ifade edilmektedir.

İhaleden sorumlu birim olan "Ulusal Hidrokarbonlar ve Madenler Ofisi"nin iletişim bilgileri aşağıda yer almakta olup, ihale duyurusu metni ekte sunulmuştur.

Adres: 5, Avenue Moulay Hassan – BP.99, Rabat

Telefon: +212 (0) 5 37 23 98 98