Başkan Ayas, FKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

• 29.11.2018

Malatya’da Tunceli Valisi Tuncay SONEL başkanlığında yapılan Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Ayas katıldı.

Ayrıca toplantıya, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay SONEL, Elazığ Valisi Çetin Oktan KALDIRIM, Bingöl Valisi Ali MANTI, Malatya Valisi Aydın BARUŞ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, Tunceli İl Genel Meclisi Başkanı Zülfü KÜLAHCI, Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki ÖLÇÜCÜ, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata SADIKOĞLU, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan ARSLAN, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeynel AÇIKGÖZ, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar DEMİR ve Ajans Genel Sekreteri Abdulvahap YOĞUNLU katıldı.

Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Tunceli Valisi Tuncay SONEL, Fırat Kalkınma Ajansı 2018 yılı Kasım ayı yönetim kurulu toplantısı için Malatya’da bir araya geldiklerini söyledi.

SONEL, Toplantıya başlamadan önce yönetim kurulu üyesi olarak beraber çalıştıkları Malatya eski Valisi Sayın Ali KABAN ile Bingöl eski Valisi Sayın Ali MANTI’ ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Yönetim kurulumuzun yeni üyeleri olarak göreve başlayan Malatya Valisi Sayın Aydın BARUŞ ile Bingöl Valisi Sayın Kadir EKİNCİ’ ye de hoş geldiniz diyerek yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Ayas, FKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı