KADİR ÇİNTAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ

• 06.10.2022

6 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00’da Odamız Meclis Toplantı salonunda Salahattin Böckün başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı’na, Odamız Meclis Üyelerinden mazereti bulunan 1 Meclis Üyesi dışında 25 Meclis Üyesi katıldı.

TOBB Usul ve Esaslarına uygun olarak Meclis Üyeleri’nin en yaşlı üyesi olan Salahattin Böckün’ün açılışını yaptığı toplantıda yapılan oylama sonucunda 22 Meclis Üyesinin kabulü ile Doğan Koç Meclis Başkanı, Ferhat Baynal  ve Hatip Üçgül Meclis Başkan Vekili olarak seçildi.

Yapılan seçimin ardından Meclis Başkanı seçilen Doğan Koç, Meclis Başkanlığı’nı Salahattin Böckün’den alarak toplantıya başkanlık etmeye devam etti. Toplantıda, Odamız Olağan Meclis Toplantılarının gün ve saati belirlendi. Toplantı bittikten sonra Odamız Meclis Üyeleri; Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegesi seçimleri seçim sandıklarına giderek oy kullanmaya geçti.

Tek liste olarak gerçekleşen Yönetim Kurulu, TOBB Genel Kurul Üyesi, Disiplin Kurulu üyesi seçimlerinden sonra  16 oy ile Kadir Çintay Yönetim Kurulu Başkanı, Burhan Çeçen, Yavuz Coşkun,  Seyfullah Demirel, Şeref Bürlükkara, Halim Gök, Mahmut Çağlıyan Yönetim Kurulu Üyesi, Ramazan Çakan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Delegesi, Sinan Baylas , Yusuf Bazancir, Turhan Tuma, Mehmet Sünbül, Kürşat Karahan, Sedat Elegel Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçildi.

KADİR ÇİNTAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ