TOBB Türkiye 100 Yarışması Son Başvuru Tarihinin Uzatılması Hk.

• 05.08.2022
Değerli Üyemiz,

TOBB Türkiye 100 yarışmasının son başvuru tarihi 31 Ağustos 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Değerli Üyemiz,

TOBB öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere, "TOBB Türkiye 100" programı düzenlenmektedir.

Türkiye 100 programında dereceye giren şirketler tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edilmektedir. Satış gelirleri artış hızının temel performans kriteri olduğu olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış gelirleri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır.

2022 yılında düzenlenecek olan TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2019 - 2021 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100'e başvuru şartları ekte yer almakta olup, başvuruların en geç 30 Temmuz 2022 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.