E-Doğrudan Temin Alımlan Hk.

• 15.10.2021

Sayın Üyemiz;

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22 (d) maddesi kapsamında doğrudan temin usulüyle yapılacak olan mal, hizmet ve yapım işlerine yönelik alımlann, anılan Kanunun 5'inci maddesinde belirtilen temel ilkelerle amaçlanan sonuca yönelik bir alım sürecinin tekemmülü bakımından ve ihtiyaçların uygun zaman ve şartlarda karşılanması ile kaynakların etkin ve verimli surette kullanılabilmesini teminen söz konusu alımlann teklif verme, değerlendirme ve siparişe bağlama,ilana düştüğü anda firmalara otomatik alım ve sonuç bilgisi bildirimi, süreçleri de dahil olmak üzere elektronik ortamda karşılanabilmesine dair "e-Doğrudan Temin" yazılım modülü aktif hale getirilmiştir.
Genel Müdürlüğümüz ,Web sitesinde "e-Doğrudan temin alımlan" ilan sekmesine (https://ealim.dhmi.gov.tr) tıklayarak üyelik kaydı işlemlerini tamamlayarak çok basit bir şekilde satın alma süreçlerine dahil olmak mümkün olmaktadır.
Bu kapsamda 'e-Doğrudan Temin' sistemimiz ile Kuruluşumuzun yapacağı alımlar için elektronik portal üzerinden satın alma sürecine iştirak etmek isteyen odamız bünyesinde kayıtlı olan üyelerimzin bilgilerine sunarız.

Saygıarımızla