AB POLİTİKA VE PROGRAMLARINDA DİJİTAL DÖNŞ. VE UYG. ÇALIŞTAYI

• 28.06.2021

Sayın Üyemiz,

Ulusal koordinasyonu KOSGEB tarafından yürütülen COSME-Avrupa Birliği (AB) İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programı kapsamında IPA Rekabetçi Sektörler Programı desteğiyle COSME Türkiye Projesi sürdürülmekte olup söz konusu Proje çerçevesinde COSME'nin dört ana bileşeni altındaki araçlar için tanıtım/bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda, Avrupa Birliği Politika ve Programları kapsamında dijital yenilik ve dijital dönüşümün yerini anlamak, Avrupa'da sektörlerin dijital dönüşüm sürecinde destekleyici rol oynayan Dijital Yenilik Merkezlerinin işleyiş ve faaliyetlerini incelemek ve Türkiye'de bölgesel ve sektörel stratejilerde dijital dönüşüm üzerine değerlendirmelerde bulunmak amacıyla, 29 Haziran 2021 tarihinde AB Politika ve Programlarında Dijital Dönüşüm ve Uygulama Örnekleri Çalıştayı gerçekleştirilecektir.

Çalıştay hakkında bilgiler ve katılım bağlantısı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası

Çalıştay Konu Başlıkları:

• AB Politika ve Programlarında Dijital Dönüşüm
  • Dijital İnovasyon Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri
  • Ulusal, Sektörel ve Bölgesel Dijital Dönüşüm ve Yenilikçilik Stratejilerine Yönelik Değerlendirmeler

Tarih: 29 Haziran 2021

Saat: 10.30 -16.00

Kayıt: https://cosme.kosgeb.gov.tr/cosme-turkiye-projesi-dijital-donusum-calistayi-29-haziran-2021/