TAŞINMAZ VE MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ EĞİTİMİ HAKKINDA

• 14.06.2021
Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiştir. Söz konusu şartın sağlanabilmesi için Odalarımızdan alınan talepler doğrultusunda, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için Birliğimiz koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde tasarlanan ücretsiz eğitimler 7 Haziran tarihinde başlayacaktır. Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelerimize online ortamda ücretsiz olarak sunulacaktır. Eğitimlerin sonunda ise katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilecektir. Eğitimler için üç çevrimiçi sınıf açılmıştır. Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan ilk eğitimlerin tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Emlak uzun programı: 7 Haziran - 13 Temmuz
-Emlak kısa programı: 14 Haziran - 1 Temmuz
-İkinci el araç ticareti programı: 14 Haziran - 1 Temmuz

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimler yıl boyu devam edecek olup www.uzmanlik.com adresinden üyeler kayıt olarak kullanıcı adı ve şifre ile eğitime dahil olabilecektir. Bu eğitimleri kaçıran üyelerimizin yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları, anılan adres üzerinden takip etmeleri önerilmektedir. Bu kapsamda www.uzmanlik.com adresinden ulaşılabilecek eğitimlerin "emlak" ve "ikinci el araç ticareti" alanlarında faaliyet gösteren üyelerinize düzenli olarak duyurulmasını, söz konusu eğitimlere katılımlarının temin edilmesini ve konuya ilişkin görsellerin sosyal medya ve internet sitenizde paylaşılmasını önemle rica ederim.