YENİ HİZMET BİNASI YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

• 05.10.2020

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile SEKVAN İnşaat Ltd. Şti. arasında “BİNTSO YENİ HİZMET BİNASI YAPIM SÖZLEŞMESİ” Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut AYAS ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet EKİN tarafından imzalandı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında imzalanan sözleşme ile yeni hizmet binasının inşaatı bu ay içerisinde başlanacak olup 4,310,70 m2 kapalı alan üzerine yapılacak olan yeni hizmet binasının 2021 yılı sonuna kadar tamamlanması öngörülüyor.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut AYAS , “Odamız yaklaşık aktif 2500 üyeye hizmet etmektedir. İlimiz yatırım bölgesinde bulunduğundan şirket sayıları gün geçtikçe artmaktadır. Dolayısıyla üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve kentin öncü kuruluşu olarak ilimiz prestijine katkıda bulunmak için modern bir hizmet binası inşa ediyoruz. Bu doğrultuda hazırladığımız proje ve ihale sürecimiz tamamlandı. Bugünde yapım işimizin sözleşmesini imzalıyoruz. İşin yüklenici firmaya hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarda başarılar diliyorum. Yapılacak yeni hizmet binası üyelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, uzun yıllar hizmet verecek şekilde tasarlandı ve planlandı. Teknolojik alt yapıya sahip bir binada hep birlikte tüm firmalarımıza daha güzel hizmetler vereceğiz. Yeni hizmet binamız üyelerimize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

YENİ HİZMET BİNASI YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI