NEW YORK, WASHİNGTON, ATLANTİK CİTY İŞ GEZİSİ

• 10.02.2020

Sayın Üyemiz;

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 22-30 Mart tarihleri arasında Amerika’ya (New York, Washington, Atlantik City İş Gezisi) bir iş ve inceleme gezisi düzenlenecektir. İş ve inceleme gezisinin amacı üye firmalarının uluslararası pazarlara açılmasını sağlayarak, mesleki tecrübeleri ve bilgi birikimini paylaşmalarıdır.

İş gezisine katılmak isteyen firmaların vize işlemleri de dikkate alınarak başvurularını en geç 15.Şubat.2020 tarihine kadar aşağıda ismi yazılı olan personelimize bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Yunus Emre Katrancı

İlgili Personel

Özlem SAVAŞ

Not:

1)Ücret iki kişilik odada tek kişi 1950 Dolar, Tek kalmak isteyen için 2600 Dolar’dır.

2)Kontenjan 45 kişi ile sınırlıdır, kayıtlar avans yatırılmasına müteakip başvuru sırasına göre alınacaktır.

3)Ödemelerin %50’si başvuru ile birlikte, %50’si 15 Şubat 2020 tarihine kadar yatırılacaktır.

4)Kayıt ile birlikte vize evrakları ve randevu tarihi için bilgilendirileceksiniz

5) Biletler gidiş dönüş olarak kesildiği için, gidiş ayağı uçulmadığından, dönüş ayağı da iptal olmaktadır.

6) Kişisel sebeplerden dolayı alınamayan vizelerden katılımcı kendisi sorumlu olacaktır.

7) Vize işlemleri için Ankara’ya gidiş dönüş uçak masrafları katılımcı tarafından karşılanacaktır.

Ücrete dahil olan hizmetler                                   Ücrete dahil olmayan hizmetler

-Uluslararası Uçuş masrafları                       - Vize Ücretleri

-Konaklama+oda kahvaltı(3*/4*)                   - Kişisel harcamalar

-Otel havaalanı transferi                                - Müze ve ören yeri giriş ücretleri