PERU'DA DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI ALTIN, GÜMÜŞ VE BAKIR SEMPOZYUMU

• 06.02.2020

Ticaret Bakan1ığı'nm ilgide kayıtlı yazısı ile, Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen, Peru Ulusal Madencilik, Petrol ve Enerji Odası tarafından 26-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında Lima'da, başta altın, gümüş ve bakır jeolojisi olmak üzere doğal kaynakların potansiyeliyle ilgili farkındalığı arttırmayı, bölgedeki yeni yatırım ve iş olanaklarını teşvik etmeyi ve uzmanlar ve danışmanların pazarın gelişimi konusundaki bilgi ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen "XIV. Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu’nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz   konusu   sempozyuma   ilişkin   detaylı   bilgilere   ve   taslak   programa   Birliğimiz    web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.