Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

• 14.11.2019

İş çevrelerinin temel dış ticaret işlemleri konularında bilgilendirilmeleri amacıyla, Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonu, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Bingöl İhracat Akademisi Çalışma Grubu müşterek organizasyonunda, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 09:30’da Bingöl Ticaret Ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, “İhracata Sağlanan Devlet Yardımları, Ülke Sunumları ve İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları” konularını içeren “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

PROGRAM (18 KASIM 2019- PAZARTESİ)

09.00-09.30    : KAYIT

09.30-10.30    : İHRACATTA SAĞLANAN DEVLET YARDIMLARI;

Ø  Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi

Ø  Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’ nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri

Ø  Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi

Sunum: Ongan BAHADIR, Ticaret Bakanlığı, İhracat Genel Müdürlüğü/ Mühendis