Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden odamıza iletilen yazıda, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı gerçekleşeceği bildirilmektedir.

Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m² bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, Fuar'da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmeler İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası