Tüyap Anadolu Fuarları Anonim Şirketi tarafından, T.C. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB'in değerli destekleri ile hazırlanan DOĞU ANADOLU ERZURUM İNŞAAT 2019, Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, DOĞU ANADOLU ERZURUM KENT, Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Çevre Teknolojileri ve Spor Tesisleri Fuarı ve DOĞU ANADOLU ERZURUM GAYRİMENKUL FUARI 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Tüyap Erzurum-Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Gerçekleşecek fuara Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak 11 Nisan 2019 tarihinde günübirlik ziyaret gerçekleştirilecektir. Fuara katılmak isteyenlerin ulaşım masrafları odamız tarafından karşılanmaktadır.

Katılım Kontenjanla sınırlıdır.  Ön Kayıt İçin Tıklayınız