Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl Müdürlüğü işbirliğiyle, “KOSGEB Destek Programları’” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıldaki destek programlarındaki değişikliklerin ve yeni destek programlarının detaylarının anlatılacağı bilgilendirme toplantısı 04 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

KOSGEB Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, toplantıda destek programları hakkında bilgilendirme yaparak, katılımcıların destekler ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, “Ekonomide sıkıntıların hissedildiği bu dönemde kobilerimizin ve küçük işletmelerimizin, devlet kurumlarımızın ortaya koyduğu desteklerden faydalanabilmeleri oldukça önemli. Bu anlamda kobilerimizin desteklerden yararlanabilmeleri anlamında; İşletme Geliştirme Destek Programı, İşbirliği ve Güçbirliği Destek Programı, Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, Teknopazar, Kobi Teknoyatırım ve Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programları, Stratejik Ürün Destek Programı gibi konularda ve KOSGEB"in verdiği hizmetlerle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Toplantıya tüm Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

Ön Kayıt Yapmak İçin Tıklayınız.