Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Bingöl Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdullah Taşkesen tarafından Moral Motivasyon Eğitimi verilecektir.

Prof. Dr. Taşkesen tarafından verilecek Moral Motivasyon Eğitiminde, “Motivasyon nedir, İnsanı anlamak, Motivasyonu yönetmek. İçimizdeki Motivasyon Dâhisini ortaya çıkarmak, Sürdürülebilir ve sürekli bir motivasyon yaratma düşü, Moral motivasyonun ailedeki önemi, Aile içindeki motivasyonun sosyal hayat üzerindeki etkisi, Motivasyon ve başarı ilişkisi” konuları ele alınacak.

Moral Motivasyon Eğitimi 14.02.2019 tarihinde Saat 14:00’da Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacaktır. Yapılacak olan eğitime tüm üyelerimiz davetlidir.