Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası heyeti TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mahmut Ayas ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Yeni bir çalışma dönemi başladı. Başkanımıza sahip çıkarak ülkemize ilimize memleketimize güzel hizmetler sunmak için el birliği ile gayret edeceğiz. Başkanımızla beraber ülkeye hayırlı olsun diyeceğiz. Bugünde geldik Başkanımızı ziyaret ettik. Yeni arkadaşlarımızı getirdik. Başkanımızı gördük tanıştılar. İnşallah daha iyi hizmetler yapmak için mücadele edeceğiz. Başkanımızla beraber bize ne görev düşüyorsa. Biz Başkanımızla beraberiz” şeklinde konuştu.