Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), Ziraat Bankası ile işbirliği yaparak “Girişimciye Değer Kredisi” uygulaması devam ediyor.

Üst limiti 250 Bin TL olan ve azami vadesi 60 ay olan krediye BİNTSO üyeleri Ziraat Bankası Şubelerinden başvuruda bulunabilir.

BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, Üye KOBİ’lere uygun koşullarda işletme sermayesi finansmanı sağlaması amacıyla Ziraat Bankasıyla “Girişimciye Değer Kredisi” anlaşmasının devam ettiğini hatırlattı.

Oda üyelerinin tefecilere değil, bankalara gitmesini söyleyen Başkan Ayas, “Üye KOBİ’lerimizin finansman sıkıntısını gidermek nakit sıkıntısına çare olmak üzere Ziraat Bankası Şubeleriyle iş birliği anlaşması geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Üye KOBİ’lerimize uygun koşullarda işletme sermayesi finansmanı sağlaması amacıyla ‘Girişimciye Değer Kredisi’ verilmeye devam ediyor. Üst limiti 250 Bin TL olan ve azami vadesi 60 ay olan krediden tüm üyelerimizin faydalanmasını temenni ediyoruz. Esnaf üyelerimizin tefecilere değil, bankalara gitmesini öneriyorum” dedi.