Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanımız Mahmut Ayas ve Bingöl Valimiz Sayın Ali Mantı haftasonu ilimizde bulunan esnafları ziyaret etti.

Valimiz Sayın Ali Mantı ile Oda Başkanımız Mahmut Ayas, Fuzuli, İnönü ve Hastane Caddesi üzerinde bulunan esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı ve bereketli alış veriş dileklerinde bulundular. Yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren işyeri sahipleri ve çalışanları Valimize hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret esnasında Beşyol Mevkiinde Çay ocağında oturup vatandaşlarla çay içip sohbet ettiler.

Bingöl’e geleli henüz 1 ay olduğunu ifade eden Valli Mantı, "Bingöl doğası ve insanı ile ülkemizin ayrı bir rengi ve güzelliğidir. Bingöl için görev yaptığım sürece Allah’ın izniyle elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Sayın Valimiz buradan ayrılarak diğer esnaf ziyaretleri ile programlarını tamamladılar.