Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) 2 Oto kiralama şirketi ile kampanyalı kurumsal oto kiralamalarında %25 indirim protokolü imzalandı.

Bingöl TSO Başkanı Ayas, “İmzaladığımız bu protokol kapsamında üyelerimiz artık daha düşük maliyetlere araç kiralayabilecektir. Odamıza kayıtlı üyelerimizin faaliyet belgelerini ibraz edecekleri taktirde bu protokol çerçevesinde kurumsal oto ve filo kiralamaların da özel indirim ve kampanyalarından yararlanacaklardır. Bu protokol tüm üyelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bingöl TSO üyelerine yönelik kampanyalı kurumsal oto kiralama iş birliği protokolü Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve Tuncay Aytunç Otomotiv Ltd. Şti. Yetkilisi Tuncay Aytunç arasında imzalandı.

Aytunç, “Bu protokolün amacı Bingöl TSO üyelerinin Bingöl yerelinde ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren şirketlerin Tuncay Aytunç Otomotiv (Ema Car Rental, Avro Rent a Car ve Europ Car) tarafından yapılmakta olan kurumsal oto ve filo kiralama hizmetinden Bingöl TSO üyelerine özel aylık %25’e varan indirim ve kampanyalardan faydalanmalarını sağlayarak bu bağlamda kurumsal ticaret alt yapısını geliştirmek amacıyla bu işbirliği gerçekleşmektedir” dedi.

Bingöl TSO üyelerine yönelik kampanyalı kurumsal oto kiralama iş birliği protokolü Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve Gross Oto Kiralama Yetkilisi Nebi Artuk arasında imzalandı.

Artuk, “Protokol çerçevesinden Oda üyeleri araç kiralamaları ve filo kiralamalarında %25’e varan indirimlerden faydalanacaktır. Odamızla yaptığımız bu işbirliği güzel işlere vesile olacaktır”dedi.